Tev ir laiks?

Gandrīz katru dienu es saņemu spamu no nezināmiem Āfrikas Azimutiem: vai vēlaties monetizēt savu blogu? Mēs jums palīdzēsim! Katru reizi gribas atbildēt: PASARG DIEVS manu blogu no monetizēšanas, kurš radītājs grib savu radījumu sadalīt sīknaudā?

Visiem tiem, kas tic, ka laiks ir nauda, vēlos laipni atgādināt, ka laiks nav nauda. Laiks nevar būt nauda, jo laiks ir laiks un nauda ir nauda, šīs divas parādības ir savstarpēji ļoti tālas un nesaistītas. Ja jums ir nepieciešams, varat uz brīdi pārtraukt lasīšanu un padomāt par to, kā laiks nav nauda.
Tikpat labi mēs varētu teikt, ka laiks ir māja, glezna, cepumi, bērns, kārtība vai laime – jebkas, kā sasniegšanā mēs savu personīgo laiku esam gatavi ieguldīt. Nesen publiskā lekcijā zināms psihologs teica: cilvēka dzīvē var būt tikai divas prioritātes. Bērnam – jaunu zināšanu iegūšana, bet pieaugušajam – pašrealizācija. Kurš no mums kurā brīdī pārvēršas no bērna par pieaugušo, ir ļoti individuāli. Jaunu zināšanu iegūšanai un pašrealizācijai nepieciešams tikai laiks. Vai jums ir laiks?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code